כוויה משעווה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

30/07/2013 | 21:31 | מאת: הדס

תעני לי בבקשה נכוויתי משעווה רותחת, הקופסא נפלה והתיזה על ברגליים, בחלק מעור הרגליים יש שלפוחיות וסימנים אדומים , כמה ימים עלי לשים תחבושת עם משחת סילברול וכמה פעמים ביום? מה לעשות על מנת שלא יתפתח זיהום ולהפחית את הסימנים שישארו, הכוויה מוגדרת דרגה אחת שתיים, האם יש אפשרות שישארו צלקות ואם כן האם ניתן לטפל בהן? תודה רבה

הדס מריחת סלברול פעמיים ביום .לא ראיתי מצב הכוויות ולכן אין באפשרותי לדעת אם תהיינה צלקות , מה אופיין ואיך לטפל בהן מבלי לראות!!!!

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות