עור שמן מאוד אני מייואש!!

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

09/07/2013 | 10:13 | מאת: דניאל

דוקטור יורב ! אני אחרי 3 סיבובים של ראוקוטן של חצי שנה ביחד שנה וחצי...והבעיה של השומן הרב שמופרש לעור הפנים שלי לא נפתרה!! אני באמת על סף ייאוש לא מספיק יש לי צלקות אקנה עמוקות כל שעתיים כל הפנים שלי בעיקר המצח האף והסנטר מלא בשמן!!וכתוצאה מכך יש לי פצעונים כל יום יומיים קטנים כאלה ממש עם ראש לבן שאחרי יומיים עוברים אבל יוצאים כל יומיים !!מה עושים כדי שיופרש פחות שומן לעור????!!?זה פאדיחות כי גם יש לי חברה וזה בכלל אתה יודע למה אני מדברר אני לא יושן אצלה ולא נותן לה לישון אצלי כי אני לא רוצה שבבוקר היא תראה את כל השמן על הפנים שלי!!תעזור לי מה עלי לעשות ???האם יש פתרונות??אני לא לוקח סבב רביעי ברואקוטן מספיק לי ניסיון התאבדות בסבב השלישי הרופא אמר לי שבגלל זה אסור לי לקחת עוד פעם !!תן לי פתרון !

דניאל לא יכול לתת פתרון מבלי לראות מצב הפנים אופצייה נוספת שעומדת בפניך היא פוטותרפיה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות