אקנה בגיל 35

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

04/06/2013 | 20:50 | מאת: דיתה

אני בת 35, סובלת מאקנה מגיל ההתבגרות. עברתי טיפל תרופתי (אנטיביוטיקה), גלולות מסוגים שונים (גם דיאנה) ובערך את כל המשחות הקיימות בשוק. הבעיה לא עברה. לאחרונה הפסקתי לאכול מוצרי חלב והיתה הטבה (אחרי כשבועיים של התנזרות מחלב) ופתאום לפני יומיים (עם קבלת הווסת) שוב הפנים התמלאו בפצעים. יש לציין שאני מניקה אבל בקרוב אפסיק עם הנקה. המצב גורם לי למצבי רוח ירודים וממש משפיע על איכות חיי. אשמח לשמוע המלצות לגבי המשך הטיפול. תודה!

דיתה בוקר טוב האפשריות לטיפול באקנה רבות ממשחות דרך גלולות רואקוטאן ועד פוטותרפיה (מתאים גם לנשים בהריון ומניקות )הכל בהתאם למצב האקנה שלך. מבלי לבדוק ולראות אנני יכול להמליץ על הטיפול המתאים לך. מעריך כי בשל הפעילות ההורמונלית חזרה האקנה.

05/06/2013 | 16:34 | מאת: דיתה

האם אפשר להגיע אלייך להתייעצות? דרך תה"ש או מרפאה פרטית?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות