רואקוטן 40 מ"ג וספורט

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

12/04/2013 | 16:17 | מאת: עמית

שלום רב,האם שימוש ברואקוטן 40 מ"ג מונע פעילות ספורטיבית? אני מתאמנת 5 פעמים בשבוע (ריצה,אליפטי,משקולות וגומיות trx) כמו כן,נמצאת בתהליך ירידה במשקל(גובהי הוא 1.55 ומשקלי הוא 70) והאם ממולץ לנטול את התרופה בחודשים האלו (טיפול לארבעה חודשים,מאי-אוגוסט) אשמח לתשובה

הי די בעייתי לקחת התרופה בקיץ בשל החשיפה לשמש כמו כן ,בדרכ ניתן לראות אפקט הטיפול אחרי כ6 חודשים .ספורט אינטנסיבי כפי שאת עושה בעייתי עם התרופה ולא מומלץ

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות