טיפול בקיורוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

04/03/2013 | 00:55 | מאת: איתן

שלום ד"ר יורב אני מטופל שלך בן 24 וסיימתי זה עתה חודש שלישי של טיפול בכדורים. בזמן האחרון אני מוצא עצמי עם מעט דם קרוש באף (נחיר אחד) האם זה תקין ואפשר להמשיך בטיפול ? (מהבדיקות האחרונות המזכירה מסרה לי שיש מעט סטיות אך המלצת להמשיך בטיפול) ושאלה נוספת האם זה בסדר להשתמש בתרסיס לאף סתום...שכבר שבוע רצוף אני משתמש בו, ועדין אין שום שינוי רק הקלה לתווך הקצר..תודה רבה

איתן ערב טוב מרח משחה שמנונית כדוגמת וזלין לתוך נחיר האף היובש גורם לעיתים לדימום

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות