אקנה...

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

07/01/2013 | 21:58 | מאת: הדס

שלום. אני בת 38. בגיל הנעורים לא סבלתי מאקנה. לפני 5 שנים התחיל לי אקנה ולאחר שלקחתי גלולות יסמין במשך שנה וחצי היתה הפסקה מוחלטת. מזה חודשיים - שוב החלה אקנה. הפעם בצורת נקודות לבנות רבות המרוכזות בעיקר בלחיים התחתונות. כמו כן באזור הסנטר יש כ-7 פצעים אדומים דלקתיים. לפני שלושה שבועות בהמלצתה של רופאת עור התחלתי למרוח אדפרין מידי ערב. עד היום לא היה שיפור. ניתן אף לומר כי בתקופה זו נוספו לי הפצעים הדלקתיים על הסנטר (שלא היו לפני האדפרין) . הבנתי מקריאה בפורום זה כי לאדפרין לוקח זמן עד שרואים תוצאות. היום , לאחר ביקור נוסף אצל רופאת העור הומלץ לי על רואקוטן. הנני חוששת מאוד מכדורים אלו. אני סובלת גם כך מנשירת שיער ופוחדת שתחמיר. כמו כן סובלת מעור יבש מאוד! לא רוצה שיחמיר. מידי שבוע אני עושה שעווה באזור הפנים. לא רוצה להפסיק עם זה והבנתי שיהיה בעייתי עם הרואקוטן. מכייו שאני ללא גלולות כבר שנתיים וחצי , רופא הנשים נתן לי מרשם לגלולות יאז. האם לדעתך יכול לעזור כפי שעזר לי לפני מספר שנים?

הדס בוקר טוב מבלי לראותך אנני יכול להמליץ על טיפול מתאים את האדפרין יש אפשרות למרוח על כל שטח הפנים. גלולות יאז יכולות בהחלט להתאים

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות