נשירת שיער

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

31/12/2012 | 18:04 | מאת: דן

אני כרגע לוקח את הכדור 3 שבועות-המינון הוא 30 מ"ג ואני שוקל 62 (מאמין שבקרוב יעלה ל40 מ"ג) אני חוויתי חלק מתופעות הלוואי כמו-כאבי ראש ובחילה, כאבים בשרירים דימום כאשר מנקה את האף, וכמובן יובש בשפתיים. כרגע לא חשתי בנשירה מוגברת ממה שתמיד, ואני מודע לכך שהתופעות לא מופיעות אצלם כולם, אך השאלה שלי, אם עד כה ב3 שבועות האלו חשתי בתופעות לוואי אך בנשירה לא, סביר להניח שתופעה זו לא תשפיע עלי גם בהמשך הטיפול?

לגבי נשירת שיער אי אפשר לדעת . לגבי כאבי הראש שציינת חשוב להתייעץ עם הרופא המטפל. כאבי ראש יכולים לבטא לחץ תוך גולגלתי ולכן חשוב הברור

01/01/2013 | 13:10 | מאת: דן

מה הכוונה ללחץ תוך גולגלתי?ורואים את זה בבידקות דם? זה היה בעיקר בימים הראושנים כאבי תופת בראש...כרגע אין לי והנשירת שיער בטח לא תיהיה אם לא הופיע עד כה לא?

לגבי נשירת שיער אי אפשר לדעת . לגבי כאבי הראש שציינת חשוב להתייעץ עם הרופא המטפל. כאבי ראש יכולים לבטא לחץ תוך גולגלתי ולכן חשוב הברור

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות