קיורטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

06/12/2012 | 14:08 | מאת: אלי

אני לוקח קיורוטן כבר שבועיים , יש לי כאבים בגב התחתון יכול להיות לזה קשר לכדורים ? ואחרי כמה זמן אני אתחיל לראות שיפור בפנים ? כי בינתיים זה רק מחמיר . ואני כל יום משחק כדורסל מקצועי , לא מרים משקולות או משהו פשוט רץ וקופץ הרבה . זה בסדר במהלך הטיפול ?

אלי שלום כשמדברים על פעילות ספורט אינטנסיבית מתכוונים בדיוק לזה כן סביר להניח שזה כתוצאה מכך גש לרופא העור שלך :האופציה היא או כדורסל או כדורים אם יש כאבים

16/01/2013 | 22:38 | מאת: מישהו.

אני לוקח גם קיורטן, ואחת מתופעות הלוואי שלו הוא כאב שרירים. אני ממליץ לך לעסוק בפחות פעילות גופנית ולגשת לרופא עור שיסביר לך על התרופה ועל השימוש בה. ואגב ההחמרה היא תמיד ככה בתחילת טיפול כזה, גם אחת מהתופעות.. אבל זה רק בהתחלה. רואים שיפור בהתאם למצב העור שלך, עד כמה הוא חמור. בכללי אני מכיר מישהו שסיים את הטיפול שלו תוך שלוש חודשים, ומצב העור שלו נפלא

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות