מעל השפה העליונה יובש

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

10/09/2012 | 08:01 | מאת: ריקי

הילדה שלי לוקחת ראקוטן 20 מ"ג חודש בערך רואים שינוי בפצעים. אבל יש בעיה אחרת מעל השפתיים נהיה לה אדום ויובש שהוא ממש כואב היא שמה כל שניה מים להרגיע אפילו כבר בוכה מכאב קשה לה לדבר היא שמה וזלין ממש לא עוזר מה עושים?יש פיתרון ?אולי משהו ללא מרשם?או כל דבר אפשרי אשמח לעזרה במהירות. הילדה בת 15 כתבתי לך לפני כמה ימים חולת אפילפסיה וכדומה....תודה .תודה לאתר המקסים ולכל מי שעונה.

הי היובש הוא כתוצאה מהתרופה אסור להרטיב המקום ההיפך צריך להוסיף קרם שמנוני יכול להיות שבהסח הדעת היא מלקקת את השפה העליונה? הרוק לא טוב תנסי לרכוש את ה aculip של דר עור מקווה שיעזור במידה ולא חייבת לחזור לרופא שלה

11/09/2012 | 21:17 | מאת: ריקי

הילדה שלי קמה היום בבוקר ופתאום יצאו לה 3 פצעים ענקים כאילו משהו עקץ אותה נפוחים מאד .2 בפנים ו 1 ליד האף. זה משהו שיכול לקרות?תודה רבה על הכל ולילה טוב.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות