פוטותרפיה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

08/09/2012 | 15:55 | מאת: אילנית

רשמת לי שיש מרפאה בת"א שמטפלת בפוטותרפיה. לא מצליחה לאתרה. האם תוכל לרשום לי את הטלפון שלה? שאלה נוספת, האם פוטותרפיה מתאימה רק לפצעים דלקתיים? האם היא יעילה לפצעים בינוניים אדומים ללא דלקת?

הי אילנית באזור ת"א ישנן 2 רופאים שמטפלים ד"ר הרט בהרצליה וד"ר יורב בת"א .(טל באתר) לשאלתך הפוטותרפיה היא טיפול משולב של אור כחול ואדום מפעיל את מנגנון ההרס של החיידקים הדלקת יורדת האקנה נעלם .האור הכחול מפעיל מנגנון הרס עצמי של חיידקי האקנה ולאור האדום יש השפעה אנטי דלקתית.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות