ראוקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

27/08/2012 | 18:25 | מאת: ניר

שלום.. 1. האם אפשרי לעשות פעילות ספורטיבית *בדופק נמוך* ולא בשמש?.. אני משתמש בראוקוטן כבר 4.5 חודשים ועד עכשיו עשיתי רק ספורט סטטי, משקולות.. בחודש האחרון התחלתי קצת שחייה ומבחינת דופק או כאבים בשרירים אין בעיה... אז אפשרי בהדרגה גם כדורגל?. 2.מאיזה שעה ביום השמש נחשבת למסוכנת עבורי, שהעור שלי מבלי גם בלי הראוקוטן בהיר. 3.האם זיעה יכולה להחריף אקנה או לגרום איזשהו נזק?. 4.האם יש קשר בין כאבי גרון לבין הראוקוטן כי מאז הכדורים כל כמה שבועות יש לי כאבי גרון קלים שעוברים לאחר כמה ימים?.. תודה רבה לך ד"ר אתה עוזר מאוד!

ניר שלום פעילות אינטסיבית מסוכנת אנא בהדרגה ולא להגזים השמש מסוכנת בכל שעה רצוי לא להחשף כל זמן שאתה לוקח רואקוטאן.זעה יכולה להחמיר ואין קשר בין כאטב גרון לכדורים.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות