curatane ופריטין נמוך

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

01/08/2012 | 10:19 | מאת: גלית

שלום! לבתי (16)נרשם טיפול בcuratane , האם כדורים אלה זהים לאורקוטאן המדובר אצלכם בפורום..? בבדיקות הדם נמצא כי תפקודי הכבד תקינים , אך ביקשתי לבדוק את רמת הפריטין מאחר והוא נמוך אצלה באופן תמידי ואכן יצא נמוך. האם יש מניעה לקבל את הטיפול שניתן ולהוסיף כדורי ברזל ובמידה שכן איזה טיפול חלופי יש לאקנה קשה? בברכה

הי גלית לשאלתך רואקוטאן וקיוראטן אותה תרופה חברות שונות. אין קשר בינן לבין פריטין נמוך .גשי לרופא המשפחה לטיפול בנושא הפריטין אין מניעה לקחת רואקוטאן.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות