פצעי אקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

22/07/2012 | 18:02 | מאת: אמי

שלום..אני בת 22 וחצי ומזה ב3 שנים אני סובלת מפצעי אקנה המחמירים לי יותר ויותר בקיץ...ניסיתי אצל קוסמטיקאיות פיליניגים עמוקים שלטענתם זה אמור לעשות לי טוב לעור הפנים כי זה מחדש את העור..אבל זה עשה לי צלקות יותר עמוקות בפנים עד שהחלטתי להפסיק עם כל טטיפולי הפילינגים...לקחתי ראקוטן למשך חודש אבל תפקודי הכבד שלי לא היו טובים והייתי צריכה להפסיק איתם..ועכשיו אני עם משחות של רטה ויט וגנתרים..ולעיתים משתמשת בתרחיף קלמין...אבל עדיין אני לא רואה שום שינוי..ואני ממש מיואשת..אשמח אם תוכל לעזור לי.....

אמי שלום אם האקנה פעילה אין מצב לפילינג .בהסתייגות שלא ראיתי מצב פניך והצלקות ישנן מס טיפולים אפשריים משחות שונות אנטיביוטיקה או טיפול פוטו תרפי . כל זה לאקנה לאחר מכן אפשר יהיה לטפל בצלקות /כתמים.רצוי היה להתייעץ עם רופא עור מומחה.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות