אקנה קלה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

15/06/2012 | 16:20 | מאת: יוני

שלום, יש לי אקנה קלה בשתי הלחיים. העניין הוא שאין לי פצעים עם מוגלה, אלא פשוט כתמים אדומים, לא בולטים, בגובה העור. אבל זה משגע אותי ואני רוצה שהם ייעלמו. הם כבר שנה על הפנים. אמנם זה לא אקנה חמורה אך זה מעצבן אותי. איך ניתן להוריד אותם? מה למרוח?הלכתי לרופא עור והוא נתן לי אקניל ווש. תודה!

יוני שלום כדי להמליץ על משחה או טיפול חובה לראות מצב הכתמים .אקניל ווש הוא תרחיץ .במידה ולא עובר אפשר להתייעץ עם רופא עור מומחה להסרה .

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות