אקנה שלא עובר

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

14/06/2012 | 18:30 | מאת: תהל

היי ! מקווה שתוכל לעזור לי . אז ככה אני היום בת 27 וסובלת מאקנה מגיל 13 . ניסיתי הכל ושום דבר לא עוזר . עשיתי בדיקת הורמונים בזמן המחזור בכדי לשלול חוזר איזון הורמונלי או כל דבר . יצאה לי תוצאות כאלו: פרוגרסטרון 1 שיצא לי 2.3 שהטווח אמור להיות בין 19.0-76.0 . יצא נמוך מה סה אומר? 2 פרוגרסטרון OH שיצא לי גבוה 8.9 שהטווח ם 0.5-5.3 אז מה זה אומר ? על מה מסתכלים יותר ? מה חשוב ? ומה זה חוסר איזון הורמונלי או משהו אחר? וטיפול חייב להיות ברוקוטאן? כי שמעתי על התרופה הזאת ועל תופעות הלוואי ומודאגת ! סליחה על כל השאלות פשוט כבר מאוכזבת . תעזור לי בבקשה !

הי תהל אין צורך להתייאש ולהתאכזב יש פתרון בואי נפשט את העניין: 1. בדיקה הורמונלית נערכת לא בזמן מחזור!!! וכדי שתהייה מדוייקת רצוי לערוך אולטראסאונד שחלות ואז מקבלים תמונה אמיתית לגבי איזון הורמונלי . 2.במידה והכל תקין ישנן מס דרכים לטפל באקנה . 3.ישנם טיפולים חיצוניים הכוללים משחות .טיפולים אנטיביוטים רואקוטאן ופוטו תרפיה שזהו טיפול באור אינו כואב וללא תופעות לוואי . עצתי:א: לערוך בדיקה הורמונלית אצל רופא נשים ב : להתייעץ עם רופא עור שיבדוק מצב פניך ועל סמך זה ובדיקות יתאים לך טיפול בהצלחה

19/06/2012 | 14:20 | מאת: תהל

בדיקה הורמונלית לא עושים הזמן מחזור? אמרו לי שבזמן מחזור לוקחים דם ואז רואים אם יש חוסר איזון הורמונלי מה זה לא נכון?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות