אקנה שלא עובר גם בגיל מאוחר יותר

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

07/06/2012 | 14:06 | מאת: שרה

שלום לך! אני היום בת 28 וסובלת עדיין מהאקנה . האקנה התחיל להופיע מגיל 15 ולא פסק.מרחתי שטפתי שמתי הכל ושום דבר לא עוזר . יש לי בפנים בגב בזרועות ואיפה לא . אני כבר מיואשת ולא יודעת מה לעשות . עשיתי בדיקת הורמונים בזמן מחזור בכדי לשלול אקנתי תורשתי שהרופאה אמרה שאין מה לעשות אין טיפול ויעבור לבד , האם זה נכון לא ניתן לטפל בסימפטום או לעכל עליו? בכל אופן יצא לי הכל סביא חוץ משתי קטגוריות" פרוגרסרון 2.3 נמוך והשני פרוגרסטרו oh 8.3 יצא גבוה . על מה מסתכלים מה חשוב יותר? והאם זה חוסר איזון הורמונלי או אקנה תורשתי ? מקווה שתעני לי כבר כבר נואשת

שרה שלום בדיקה הורמונלית נערכת ביום ה3 של המחזור הערכים שנתתלי אינם מספקים אני צריך את ערכי היחוס ולכן רצוי היה שינתח את התוצאות רופא הנשים שלך .אין מושג רפואי שנקרא אקנה תורשתי בכל אקנה יש אלמנט של תורשה ויעבור לבד אינו תשובה. לכן:1. גשי לפענוח הפרופיל ההורמונלי כולל בדיקת שחלות לרופא נשים 2.קיימות שיטות שונות לטיפול וצריך להתאימן לפציינטית כמו : משחות, אנטיביוטיקה, רואקוטאן , פוטותרפיה התייעצי עם רופא עור מומחה שיתאים הטיפול לך.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות