בת 21 מיואשת....מה לעשות?

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

29/05/2012 | 23:45 | מאת: נגה 21

שלום, אני בת 21 עוד מעט 22 נטלתי שנתיים גלולות מסוג "דיאנה" והפסקתי עקב מיגרנות קשות, עשיתי הפסקה של חודשיים ואח"כ התחלתי לקחת גלולות "פמינט" (מתחילה מחזור רביעי-ללא כל שינוי! אפילו החמרה) , מפנים חלקות למשעי נהפכתי למפלצת , יש לי כ40 פצעי אקנה באזור הסנטר והלחיים התחתונות . בגיל 14.5 נטלתי רואקוטן למשך כחצי שנה ועשה לי דיכאון חמור. כך שלא בא בחשבון...ביקרתי אצל אינספור רופאים, ניסיתי הרבה משחות ודבר אינו עוזר. מה היית ממליץ? לנסות פוטותרפיה או לייזר מסוג אחר? להפסיק עם הגלולות ולערוך בדיקות? להחליף גלולות? אודה מאוד לתשובתך אני נורא מדוכאת עקב המצב הנוכחי...

נגה שלום הייתי מייעץ דבר ראשון לערוךלערוך בירור הורמונלי כולל אולטראסאונד שחלותאצל רופא הנשים . כמו כן במידה והכל בסדר להחליף גלולות ולקחת תוספת של אנדרוקור. פוטותרפיה במקארה שלך יכולה לעזור מאד במידה והאקנה שלך היא דלקתית(אבחנה של רופא עור)התוצאות יפות.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות