אקנה לילדה חולת אפילפסיה.

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

28/05/2012 | 08:21 | מאת: ענת.

היי יש לי כמה שאלות אשמח לקבל תשובות. יש לי ילדה בת 15 עוד מעט חולת אפילפסיה מקבל טיפול תרופתי אספולוט כדור 1 ביום. כבר שנתיים סובל מפצעי בגרות אקנה פצעים אדומים קניתי לה כמה תכשירים כלום לא עוזר. הלכתי איתה לרופא עור הביא לה משהו למרוח תרחיץ .זה באמת מייבש לה את הפנים ומקלף אבל האדמומיות לא עוברת. שאלתי את הרופא על הכדורים שכולם מדברים עליהם הוא אמר שיש קצת סיכון לחולי אפילפסיה לקחת אותם ואולי במינון נמוך ושאני צריכה לדבר אם הפרופסור של הילדה שלי רק אם תיתן אישור.מה הבעיה לא הבנתי?והאם יש תחליף אחר? כמה זה מסוכן לחולי אפילפסיה?מה עושים הילדה ניכנסת לדיכאון מהפנים?אשמח לתשובות תודה.ויום טוב

ענת שלום חייבת להתייעץ עם נרולוג עם מותר לה לקבל רואקוטאן .אם אינו מאשר אותם האופציה היא או אנטיביוטיקה או גלולות .טיפול אלטרנטיבי כמו פוטותרפיה לא מתאים לה.בהצלחה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות