עזרה דחופה ביותר!!סף יאוש!!

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

13/11/2010 | 11:12 | מאת: מתן

שלום דוקטור אני פונה אליך בשאלה לגבי פצעים לאחר שכבר ניסיתי הכל אני בן 18 וחצי וסובל מפצעים בפנים בגב ובחזה מגיל 15 וחצי בערך ,לקחתי רקוטאן במשך כשנה וחצי שלא ממש עזר(יש לציין שבפנים קצת עזר )אך הפצעים הכי קשים אצלי כרגע הם בגב ובחזה -לא עזר כדורים וגם לא זריקות הייתי כבר אצל אין ספור רופאים ואני כבר על סף יאוש. הפצעים בגב ובחזה הכי מפריעם לי וגם נפשית-זה נראה כמו פצעים שקועים\צלקות ,מה גם שהם מוציאים דם במפתיע(השבוע זה קרה לי בזמן בילוי ונאלצתי לחזור הביתה) בבקשהה דוקטור תנסה לתת לי פיתרון לדבר הזה לפני שאני מתייאש לגמרי (אני גם מתגייס החודש ונורא קשה לי עם זה) בבקשה ממך תשובה דחופה.תודה מראש

מתן שלום ישנה אפשרותשל טיפול באור כחול .ולאחריו שילוב של אנטיביוטיקה ורואקוטאן ביחד .שוב קשה מאד לעשות אבחנה באינטרנט. בכל אופן נסה אור כחול ותדווח לי האם עזר.

14/11/2010 | 16:15 | מאת: מתן

דוקטור האם אני יכול לקבוע אליך תור דחוף לאבחנה???? אני מתגייס בסוף החודש וזה מאוד בהול לי בבקשה אני לא יכול לסבול את זה יותר

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות