רגישות לרואקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

28/04/2012 | 22:14 | מאת: שחר

לפני כמה חודשים לקחתי את הכדור ולאחר זמן מה החלה לי פריחה בידיים ולאחר שהפסקתי לקחת את הכדור היא פסקה. אני מעוניין לטפל באקנה אז רציתי לדעת אם יש כדור אחר שאפשר להשתמש בו או האם אפשר לקחת את הרואקוטן ובמקביל גם כדור לרגישות כאשר יש צורך? תודה

הי שחר ברגע שיש רגישות לתרופה חובה להפסיקה ואין אפשרות לשלב חומרים אחרים איתה. יש באפשרותך מיגוון טיפולים אחר כמו אנטיביוטיקה משחות חיצוניות וטיפול פוטותרפי טיפול באור המתאים לאנשים שאינם יכולים ליטול תרופות מסוימות.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות