בנזק AC

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

22/03/2012 | 21:51 | מאת: פיץ'

שלום! לפני כחודש הופיעו לי פצעים באזור החזה. קיבלתי תחילה טיפול כלהלן: דרמקס לשטיפה פעם ביום בערב. אפלומיצין משחה למשך שבועיים פעם ביום בערב. דלאגיס תרחיץ פעם ביום בבוקר. כעבור שבועיים ובתום הטיפול באפלומיצין, חל שיפור אולם חזרו שוב הפצעים. רופאה אחרת שהלכתי אליה אמרה לי להפסיק השימוש בדרמקס. נתנה לי מרשם לבנזק AC ואמרה שאמשיך לשים את הדלאגיס באופן נקודתי על הפצעים המוגלתיים. מה הדעה על הבנזק AC? והאם אוכל בכל זאת לשלבו עם דרמקס, שהוכיח עצמו כיעיל מאוד? תודה מראש.

פיץ הי מבלי לראותך קשה לערוך אבחנה אך אם הפצעים חוזרים גש לרופא עור אולי יציע טיפול תרופתי. אפשר לשלב בנזק עם דרמקס אך חייבים להיזהר יכול לייבש מאד .הצעתי לא להחליף מס רופאים במשך הטיפול

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות