אקנה בעיקר בגב

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

17/03/2012 | 20:21 | מאת: דנה

ד"ר שלום עד לפני ההריון הראשון סבלתי כשנה מאקנה בגב (בגיל ההתבגרות סבלתי מאקנה בפנים),ניסיתי כל מיני טיפולים טבעיים ובאמצע נכנסתי להריון .ההריון משום מה העלים לי את כל האקנה .מייד אחרי ההריון התחלתי עם גלולות ואז גם לא היה אקנה . לפני ארבעה חודשים הפסקתי עם הגלולות (לאחר 4 שנות שימוש) מאז האקנה בגב חוגג . וכשבוע לפני המחזור כל האדומים נהיים לבנים מוגלתיים כאלה וחלקם אפילו כואבים .ובימים האחרונים עבר גם קצת לזרועות. הייתי אצלך כחודש לאחר התפרצות האקנה ונתת לי 2 סוגי משחות , כל כמה זמן אני מנסה אותם לכמה ימים ומשום מה רואה החמרה ואז מפסיקה . או שאני רגישה אליהן או שזה צירוף מקרים . האם ברור שיש לי איזושהי בעיה הורמונלית שגורמת לזה כי אחרת למה בהריון הפסיק ,עם גלולות הפסיק ולפני מחזור מחריף ? או שייתכן שזה בגלל כמות סוכרים גדולה שאני אוכלת ? יחסית למשקל שלי אני מניחה שאני צורכת הרבה מתוק ... ואם זה הורמונלי אז מה עושים ? כי ברור שרק מבפנים משהו ישנה ולא טיפול חיצוני ... (נ.ב. יש לי תור עוד כמה שבועות לצורך בדיקת נקודות אז כמובן שאראה לך את ההחמרה ,גם צילמתי למקרה ועד אז ירגע ) תודה

דנה ערב טוב עד שתגיעי אלי אנא בקשי מרופא הנשים לערוך פרופיל הורמונלי כולל אולטרסאונד של שחלות (הבדיקה חייבת להעשות ללא נטילת גלולות).

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות