אדמומיות ופצעונים בפניפ

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

14/02/2012 | 19:53 | מאת: אור

ד"ר יורב שמואל שלום רב, אני בת 28 והתחלתי לסבול מפצעי בגרות בסביבות גיל 17. היה לי עור פנים חלק ומושלם, אך כנראה שהשתמשתי בתכשירים שאינם מתאימים לי, כי לאורך השנים הבנתי שאני היפואלרגנית וצריכה להשתמש בדברים יותר טבעיים. באותה תקופה לקחתי רואקוטן, אשר בהחלט הפחית משמעותית את כמות הפצעים אבל כבר עשר שנים יש לי סוג של אדמומיות בפנים, מעין 'סימנים' שנותרו מאז, ומדי פעם בעיקר בתקופת מחזור, מופיעים גם פצעונים אדמדמים קטנים. אני כבר ממש מיואשת ומחפשת תרופה/ משחה שתחזיר את העור למצבו הקודם, משהו בעל השפעה כמו רואקוטן או רטין איי, שאותם לצערי אני לא יכולה לקחת כי הם גרמו לי לצמיחת שיער על הפנים, מה שהיה טראומתי ביותר עבורי. עזרה בבקשה!!!

אור ערב טוב אין שום קשר בין רואקוטאן ורטווית לצמיחת שיער אם קיימת צמיחת שיער מואצת חדשה ממליץ בדיקה אנדוקרינולוגית =הורמונלית.רק לאחר מכן לפנות לרופא העור שלך שיתייחס לכתמים .

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות