טיפול יומיומי

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

16/01/2012 | 12:15 | מאת: שולמית

שלום ד"ר אני בת 30 מטופלת , יש לי אקנה חמור שנמשך זמן רב, ניסיתי הכל. הרופא שלי אמר שאין זה מתאים שאקח ראוקוטן ולכן עכשיו התחלתי ליטול גלולות למניעת הריון שאמורות לעזור, בינתיים אני מחכה, עברו שבועיים. אין לי שום בעיות הורמונליות עם זאת ואני מעדיפה שלא לקחת. האם יש פתרון נוסף שידוע לך? שמעתי על זאפ , מכשיר חדש ביתי שאמור לעזור, האם ידוע לך על כך? 2. איך אוכל להסיר איפור בצורה שלא תזיק, האם יש חומרים טיבעיים בלבד שאוכל להשתמש בהם? 3. האם יש מסיכה כלשהי או טיפול יומיומי לפנים להקלה והזנה, עם חומרים טיבעיים שאוכל להשתמש שידוע לך, כי גם יש כאבים מהפצעים וזה לא עובר עם כל המשחות האפשריות ששמתי. תודה

שלומית ערב טוב אחרי שבועיים אין שינוי בנטילת גלולות צריך להמתין מס חודשים ולעיתים יש החמרה .פרט לכך אנני מבין מדוע אינך מתאימה לרואקוטאן גיל 30 אינו אינדיקציה לאי מתן תרופה בפרט כשאין בעיה הורמונלית. להסיר איפור את יכולה להשתמש בתכשיר צטאפיל .

17/01/2012 | 19:20 | מאת: שולמית

אין לי אפשרות לקחת את הרואקוטאן בגלל שזה גורם לדכאון ואני סובלת מכך ונוטלת ציפרלקס. לגבי הפוטותרפיה אשמח לשמוע פרטים, האם רופא מבצע את זה והאם זה מתאים לכל אחד, והאם זה גם טיפול שמונע את החזרה שלהם, או שזה ממושך וזמני... בנוסף שאל החשובה האם ניתן לעשות פעילות ספורט באקנה, יש אומרים שאסור, אודה לתשובה

שולמית בוקר טוב אין קשר בין ספורט ואקנה אלא אם כן נוטלים תרופה שמגבילה זאת. לגבי פוטותרפיה עדיף להגיע לרופא ,הטיפול נמשך תקופה ,אין אפשרות להבטיח כי לא יחזור ,זה אינדיבידואלי

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות