אקנה- אנדרוקור 10+ אסטל 35

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

03/01/2012 | 14:07 | מאת: אפרת

שלום, אני סובלת מבעיה של פצעי בגרות. זאת תופעה שלא עוברת לי והיום אני כבר בת 30. הייתי היום אצל רופא העור והוא נתן לי אסטל 35 (כמו דיאנה) יחד עם androcur 10 בעבר כבר לקחתי ראוקוטן וזה אכן עזר אך לאחר תקופה זה חזר שוב. התחלתי לקרוא מעט על התרופות שקיבלתי ומסתדר שהאנדרוקור ניתן כאשר ישנם בעיות הורמונליות בכדי להוריד את ההשפעה של ההורמון הזכרי ולאנשים שעירים. אין לי שום בעיית שעירות או בעיה בטסטסטורון והרופא לא עשה לי בכלל בדיקות דם כדי לדעת אם יש לי את הבעיה הזאת אלא נתן לי ישר את הכדורים בגלל הבעיה של הפצעים. כל העניין מאוד מטריד אותי כיוון שאני לא אוהבת סתם להכניס הורמונים לגוף ללא הצורך ובמיוחד שמדובר בחומר סטרואידי. מה ההשלכות של זה? תופעות לוואי? מישהי עברה את אותו תהליך וזה עזר לה עם הפצעים? תודה

הי אפרת הטיפול הוא לגיטימי וטוב אנא התייעצי עם הרופא שלך מדוע נתןטיפול זה.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות