מיואשת......

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

13/12/2011 | 23:56 | מאת: קיקה

אני בחורה בת 38,מגיל 12-13 סובלת מאקנה.לפני כ-10 שנים לקחתי ראוקוטן למשך 8 חודשים. לפני כשנה וחצי חזר לי האקנה בעיקר באיזור הלחיים. אך לפני כחודשיים התחילו לצוץ לי בסנטר פצעי אקנה ופרונקולים שגורמים לי כאבים וסבל רב שחשבתי שכבר לא אחווה בגילי. יש ימים שאני מתביישת לצאת בחוץ. אני כבר מיואשת ורוצה לדעת האם יש טיפול למצבי המייאש? תודה....

הי בוקר טוב אל יאוש!!! כמובן שיש טיפול אפילו מס אופציות לטיפול(ולא רק טיפול תרופתי ) מיכוון שאנני יכול לראותך הייתי מציע א. לערוך פרופיל הורמונלי ,ב.להתייעץ עם רופא עור מומחה שבדק מצבך ויכול להתאים לך טיפול.אקנה היא ברת טיפול היום.

15/12/2011 | 01:05 | מאת: קיקה

היי, ראשית, תודה על התשובה המעודדת. הייתי רוצה להגיע אלייך (כרופא מומחה), אני גרה בירושלים, האם אוכל להגיע אלייך כמבוטחת של קופ"ח מאוחדת?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות