טיפול באקנה לבעלת שחלות פוליציסטיות

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

07/12/2011 | 20:40 | מאת: סיון

שלום, אני בת 23, כבר מספר שנים סובלת מאקנה בינוני. התחלתי לקחת מינוציקלין לפני מספר שבועות אך הרופאה אמרה שסביר להניח כי נצטרך לעבור לרואקוטן. אתמול עשיתי אולטרה סאונד והתוצאות הראו כי יש לי מרקם שחלות פוליציסטיות. קראתי קצת באינטרנט והבנתי כי כנראה שזו הסיבה לאקנה. אני נוטלת גלולות כבר כמה שנים וזה לא עזר לאקנה. האם רואקוטן יכול לעזור או שצריך טיפול אחר?

סיון שלום איזה גלולות לא כל גלולה מתאימה גם לאקנה התייעצי עם הגינקולוג ואם המינוציקלין לא יעזור אחרי כ4נ חודשים לעבור לרואקוטאן. אפשרות נוספת לבקש מרופא הנשיםלהוסיף לגלולות אנדרוקור

08/12/2011 | 14:27 | מאת: סיון

לקחתי בעבר דיאנה, עכשיו אני לוקחת בלארה. קראתי בכל מיני אתרים שאומרים שראוקוטן לא עוזר למי שיש שחלה פוליציסטית. זה נכון?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות