אקנה טיפול בקיורטן משך זמן הטיפול

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

27/07/2020 | 22:34 | מאת: שרה

שלום אני מסיימת שישה חודשי טיפול בקיורטן 40 מ"ג ושוקלת 50 ק"ג. רופא המשפחה המליץ לי להמשיך את הטיפול חודש נוסף מנגד ראיתי בעלון לצרכן שמשך הזמן המקסימלי לטיפול הוא 24 שבועות הייתי שמחה לשמוע חוות דעת של רופא מומחה בתחום תודה רבה!

27/07/2020 | 22:50 | מאת: שרה

שכחתי לציין שמראש רופאת העור אמרה לי אמרה לי לקחת ארבעה חודשים וכשנגמרו לי הכדורים אחרי שלושה חודשים ובאתי לרופא משפחה לבקש ממנו עוד חודש ע"פ הוראת הרופאה הוא המליץ לי להאריך את תקופת הטיפול מארבעה לשבעה חודשים

כפי שכתבתי מס פעמים בפורום :הטיפול הוא פונקציה של מינון נכון לפי משקל ומצב האקנה וכיצד הגוף הגיב למינון זה . בעקרון אין בעיה להמשיך עוד חודש .

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות