תופעות לוואי לג'ל אפידו

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

18/11/2018 | 22:59 | מאת: דניאלה

שלום אני בת 28 וסובלת מאקנה בינוני וריבוי צלקות וסימנים. בעבר נטלתי רואקיוטן ללא הטבה ולפני מספר חודשים זינדקלין עם הטבה רק בתקופת השימוש. לפני כמה ימים נרשמה לי המשחה אפידו (אדפלן, בנזואיל פראוקסיד) ואני לא בטוחה האם תגובת העור שלי אליה תקינה או חריגה. הרופא שלי לא זמין בחודשיים הקרובים. כ-12 שעות לאחר מריחה ראשונה הפנים החלו לגרד ולהאדים בהדרגה. 24 שעות לאחר המריחה איזורים רבים בפנים נראו אדומים, יבשים מאוד ומתקלפים וחמים למגע, בנוסף לתחושת גרד וצריבה. כרגע הפסקתי את השימוש, אבל כל התופעות רשומות בעלון לצרכן. התגובה מרגישה לי חריפה יחסית למריחה בודדת. בנוסף, אשמח לדעת מה ניתן לעשות על מנת להרגיע את העור מכיוון שאני ממש סובלת. קרם לחות שורף מאוד וגם נספג באופן כמעט מיידי. תודה דוגמא לאיזור עם תגובה למשחה מצורפת

מכיוון שלא ראיתי מצב פניך מסיק כי יש א. להפסיק שימוש בתרופה ב. לגשת לביקורת אצל רופא עור שיתאים מרשם למצב פניך אחרי השימוש במשחה

23/09/2019 | 21:45 | מאת: ליהיא

הי דניאלה, גם אני משתמשת כרגע במשחה וסובלת מתחושת שריפה בעור ואדמומיות. האם המשכת להשתמש באותה משחה? מה אמר הרופא? אני משתמשת כבר 4 ימים

10/10/2019 | 09:09 | מאת: דניאלה

היי, זאת כנראה היתה תגובה אלרגית. הפסקתי שימוש לאחר 2 נסיונות בלבד כי הפנים שלי נראו ממש כמו כוויה דרגה 2. לקח לזה המון זמן להירגע

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות