אקנה בינוני שמחמיר בבקשה תעזור לנו

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

30/08/2017 | 13:42 | מאת: מיכאל

שלום חברה שלי יש לה שחלות פולססטיות ויוצאים לה פצעי אקנה הינו אצל מומחים ורופאים הביאו משחה ולא עזר אייזה משחה אתה ממליץ טובה למרוח בלילה אנחנו משתגעים כבר ואייזה מאכלים ממליץ לאכול ולא לאכול תחזיר לי תשובה במייל בבקשה שזה היה מהר אנחנו בלחץ

אנני נוהג לתת המלצות טיפול ללא בדיקה . משחות במקרה שתארת אינן יעילות . במקרה זה צריך טיפול תרופתי ואו פוטותרפיה . לגבי אוכל יש ל הפחית בשומנים ולהימנע כמה שאפשר ממטוגנים

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות