פצעי אקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

02/08/2010 | 14:37 | מאת: מיכל

שלום רב, אני בת 29 ומופיעים לי עדיין פצעי אקנה מדי פעם, בד"כ באזור הסנטר/צוואר. אני לא יודעת אם זה חשוב, אבל למיטב ידיעתי יש לי סוג עור מעורב. גם כאשר הפצע/הפצעים חולפים, לאחר זמן לא רב זה שוב חוזר. מה ניתן לעשות על מנת לטפל בזה ולגרום לכך שעורי יהיה חלק ונטול פצעים? אודה על תשובתך. בנוסף, שמעתי על תרחיץ בשם "אקניל ווש". האם כדאי להשתמש בו (כיום אני משתמשת בתרחיץ פנים של ד"ר פישר)? תודה רבה

אקנה בגילך מחייב התייסות למצב ההורמונים .הייתי ממליץ לבצע פרופיל הורמונלי,ואולטראסאונד שחלות אצל רופא הנשים רק לאחר שלילת בעייה הורמונלית יש מקום לטיפול.נא להתייעץ לאחר מכן

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות