לפוס פיברומיאלגיה ובלטי דיסק

דיון מתוך פורום  כאב

27/09/2016 | 10:58 | מאת: אמא

שלום, יש לופוס ע כאבים בפרקים, מספר בלטי דיסק ם לחץ על השורשים ופיברומיאלגיה קשה. התחלתי טיפול קוגנטבי להתמודדות, הידוטרפיה שלא עזרה,מקבלת סימבלתה ומטופלת בעירויי לדי'וקאין כבר סט שלישי. הגדילו את המינון הטיפול עוזר מעט מאוד יותר כאילו נותן לי כוח למשוך יותר אבל לא עוזר לכאבים. המליצו לי גם על זריקה תחת שיקוף לעמוד השידרה ואני מפחדת מאוד ולא מסוגלת. מקבלת עירוי לידוקאין בלבד ולהערתי המרפאה בה אני מטופלת לא נותנת כלל עירוי עם לידוקאי עם מגנזיום שהראומטלוגי שלי שלי והן מהנרולוג שלי שזה מה שאני אמורה לקבל ולהערכתם זה אמור להיות הטיפול. רציתי לדעת מה המלצתכם לטיפול בכאב של פיברומיאלגיה? מה עושים כאש הסימבלתה בכל לא עוזרת? אני מקבלת כבר יותר משנה סימבלתה וכל הזמן לוקחת כדורים לכאבים כמו פרוקסט, טרמדקס וזה לא בדיוק עוזר בכאבים קשים בשבוע האחרון התחלתי עם המדבקות בוטרנום. אני מש סובלת ולא מצליחה לתפקד עם קושי רב בהליכה. אנא המלצתכם.

שלום רב, הטיפול בפיברומיאלגיה הוא טיפול משולב: טיפול תרופתי, טיפול התנהגותי, פיזיותרפיה והתעמלות יומיומית של 30-40 דקות. יש צורך בטיפול מתמיד וקבוע. ממליצה להחליף את הסימבלטה בליריקה. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב