כאבים ממושכים בחזה - המשך

דיון מתוך פורום  כאב

28/08/2016 | 03:02 | מאת: שי

שלום לכם, כבר כתבתי כאן פוסט בעבר לגבי כאבים בחזה אך אפרט ועדכן שוב בתקווה שאולי תייעצו לי מה לעשות. אני כבן 25 לא מתעמל, מעשן לא כבד, מזה כשנה + יש לי כאבים בחזה בצד שמאל מאופיין בדקירות חדות, לחץ וצביטה פתאומית חזקה בעיקר באיזור הלב, מלווה בדופק מהיר , "ראש קל" גם במהלך היום, קושי להכניס אוויר והקרנה של כאב לצד החזה לצלעות לגב עליון וליד שמאל ולכתף, הרגשה של התקף לב ממש.כמו כן אני קם מדי בוקר עם כאבים עזים בכל בית החזה, עייפות ותשישות לאורך כל היום שמלווה בהרגשה של אי יציבות פתאומית חוזרת. ביצעתי בדיקות רבות בדיקות דם וCRP קרוב ל4 פעמים שיצאו תקינים, בדיקות א.ק.ג קרוב ל5 פעמים גם בעת הכאבים שיצאו תקינים, בדיקת מאמץ תקינה ואקו-לב מיד אחריה שיצאה תקין, בדיקות EMG שיצאו תקינים וצילומי חזה ועמוד שדרה שיצאו תקינים, וכן בדיקת C.T חזה עם חומר ניגוד שיצאה תקינה גם כן. לחץ דם בגדר הנורמלי וכן הSPO2 נורמלי תמיד. אני לא נוטל שום תרופות וכדומה. לאחרונה הכאבים מחמירים לי מאוד אפילו מעירים אותי משינה העיקר הדפיקות לב הפתאומיות והחזקות. השאלה שלי היא מה אני יכול לעשות ממה זה עלול להיגרם ביינתיים הרופאה שלי אובדת עצות וכך גם אני. יש עוד איזשהי בדיקה שאני יכול לעשות? איך אתם מייעצים לי להמשיך מכן? תודה רבה על העזרה.

01/09/2016 | 12:43 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, לכאורה, ביצעת את כל הבדיקות הנדרשות. ניתן לבדוק רמת טרופונין בזמן התקף הכאבים בחזה ובמספר שעות לאחר מכן. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

03/09/2016 | 17:22 | מאת: יוסף

רפלוקס קיבתיושטי Gastro Esophageal Reflux - GER תבדוק את זה אצל גסטרואנטרולוג . או אולי מעקה נפשית חדה ומתמשכת .

מנהלי פורום כאב