כאבים ממושכים בחזה ללא הסבר רפואי

דיון מתוך פורום  כאב

24/05/2016 | 12:53 | מאת: שי

שלום לכולם אני כבן 25, לא מתעמל ובמשך כ7 8 חודשים יש לי כאבים בחזה בצד שמאל שלא מצליחים להבין את המקור שלו. הכאבים הם חדים לפעמים כמו דקירות ממש באיזור הלב, לפעמים זה בא כלחץ בחזה והרגשה שזה מפריע לי לנשום, מקרין לי לעיתים ליד שמאל וההרגשה הכללית שלי היא כאילו אני חוטף התקף לב, לעיתים רחוקות אפילו סחרחורת קלה. עשיתי בדיקות דם,א.ק.ג , אקו לב, מבחן מאמץ, צילום חזה, הכל תקין לחלוטין ואין שום דבר שיכול להסביר את זה, רופאת משפחה שוקלת לשלוח אותי לסי טי אבל גם אומרת כי אין שום דבר שמצביע על משהו חמור או על כאב בכלל. הכאבים האלה מפריעים לי נורא בתפקוד היום יומי והכאב כל היום איתי בצורה עמומה ותוקף פתאום וזה מלחיץ אותי מאוד אני אובד עצות ממה זה יכול לנבוע מה אפשר לעשות בנושא?

31/05/2016 | 15:26 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, אכן יש צורך בביצוע בדיקות. אני ממליץ לשקול ביצוע CT עם חומר ניגוד המאפשר דימות של כלי הדם בלב וכלי דם גדולים, כדי לשלול סופית מקור כאב שהינו מסוכן. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב