עצה לגבי שימוש באופיידים

דיון מתוך פורום  כאב

28/08/2014 | 00:53 | מאת: טל

שלום דר אני בן 27 לפני כ 4 חודשים נפצעתי בחדר כושר לאחר הזנחה של כאבים בגב של שנתיים לפי ה mri יש לי קרע בשריר הגב והישבן מימין.. בנוסף יוצאים לי קליקים מוזרים וכואבים ממפרק האגן ותחושה שישבן ימין שלי כביכול לא מחובר לגב כמעט וכתוצאה מזה יש לי הקרנות עד לכף הרגל, ובצקת..וחולשה איומה ברגל ימין אני אחרי 4 זריקות קורטיזונים.. בנוסף הברך באותו רגל ממש כואבת וחלשה גם בעיה שהתחילה לפני שנים ולא טופלה ובנוסף לזה יש לי כתף פרוקה שמעיבה וכואבת ושורפת.. בקיצור כל צד ימין של הגוף שלי מפורק.. אני מרגיש שאיינני יכול לשאת כבר את הכאבים הארורים ולפעמים חושב שעדיף לי מותי מחיי ואין מי שיעזור לי.. ואני כבר לא עובד 4 חודשים מהכאבים. לפני חודשיים התחלתי לקחת פרקוסט כנגד הכאבים והגעתי למצב שאני נוטל 4 כדורים ביום.. אני דוחס את כולם בערב כי בערב עד השינה הכי כואב.. 4 כדורים ב 5 שעות.. זה הדבר היחידי שנותן לי לחיות כמה שעות מבלי להשתגע ולבכות בנוסף אני מוסיף לזה לוריוון האם העניין מסוכן? האם אני מכור? מה עושים במצב כזה? אין לי חיים בלי זה תודה

03/09/2014 | 12:46 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, המצב אינו תקין. ממליץ לפנות למרפאת כאב. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב