המלצה לעזרה

דיון מתוך פורום  כאב

15/02/2020 | 11:52 | מאת: ליאור

H יש אצלי בעייה בגוף של כאבי גב בצד ימין שזה מחריף בקימה משכיבה/ישיבה וזה נמשך כבר הרבה זמן ורוצה לדעת מה הפתרון לזה/תוך כמה זמן יהיה הקלה בסיטואציה הזאת ?

18/02/2020 | 13:29 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, כדי להבין על מדובר, צריך להתחיל עם בדיקה רפואית. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

06/03/2020 | 12:00 | מאת: ניקול

אתה חייב לעשות בדיקות לבירור מקור הכאב. אולי זה בגלל רמת צפיפות עצם נמוכה, ואם אכן מדובר ברמת צפיפות עצם נמוכה, ממליצה לך על הסידן האמורפי . הוא ניספג פי 2-4 מתוספי סידן אחרים ובכלל עוזר בכאבי גב.

מנהלי פורום כאב