כאבי גב פתאומייים תחתון

דיון מתוך פורום  כאב

09/01/2020 | 23:02 | מאת: קרוליין

לפני כמה ימים הלכתי לקניון ולבשתי שמלה יום אחרי ביום בבוקר קמתי עם כאבים בגב התחתון ואתמול בערב הם החמירו אני לא יכולה לזוז רק שירותים וחזרה למיטה אמא שלי קנתה לי מדבקת דארגון אני בקושי הולכת ממש סיוט כמה זמן נמשכים כאבי גב כאלה ממש סיוט ממה ה יכול לקרות לנבוע ?

10/01/2020 | 03:54 | מאת: קרוליין

עכשיו זה הלך לצד ימין אני בקושי הולכת לא יכולה לזוז כלום מה עושים במקרה כזה ?

10/01/2020 | 23:49 | מאת: קרוליין

ועכשיו התחילו לי כאבים ברגל ימין היום בערב זה התחיל אני אחרי החלמה ארוכה של לפני 4 חודשיים אני לא יודעת מה לעשות אני מיואשת עוד פעם חזרתי לקביים אבל אז זה היה עצב שהשליך ולקח לי חודש להחלים ההחלמה הייתה בנובמבר אחרי שקט של כמעט חודשיים וזהו חשבתי זה מאחוריי עכשיו עוד פעם אבל הפעם זה היה שונה חטפתי כאבים בגב ביום שלישי וביום רביעי זה החמיר בערב לא יכלתי לזוז לא יכולה כלום הכאבים התמקדו בגב שצץמתי פלסטר אבל היה קצת שיפור פלסטר דראגון ואז הייתי בנוחיות והופ כאבים לכיוון צג ימין כאבי תופת עכשיו אני גם במיטה בגלל המצב הזה מקווה שהוא רק זמני והתחילו לי כאבים ברגל ימין אני מקווה שזה ישתפר רופא אורטופד אז שהייתי אצלו אמר להמשיך בטיפולי פיזיטרופיה כי זה שומר על המקום שלא שלא יחמיר אני עכשיו לא עשיתי הרב זמן טיפולים ואני לא יודעת עם זה הבעיה מזה

12/01/2020 | 08:12 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, כאבי גב כפי שאת מתארת, ברוב המקרים נובעים משרירי הגב וחולפים תוך שלושה חודשים. אני ממילץ לפנות לרופא משפחה לצורך בדיקה וקבלת טיפול. בברכה, ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

12/01/2020 | 10:44 | מאת: קרוליין

אני מרותקת למיטה אני לא יכולה לעשות כלום אפילו שירותים אני לא יכולה ללכת אפילו לשבת בשירותים מרוב שכואב לי

13/01/2020 | 00:23 | מאת: קרוליין

עכשיו זה השליך לי לאצבע הקטנה ברגל כמה

13/01/2020 | 13:06 | מאת: שרית

ראשית המון בריאות. הייתי מאוד ממליצה לפנות לרופא ולבצע בדיקות מקיפות, מאוד ייתכן כי מדובר בבעיה בצפיפות העצם,במידה ואכן כך הדבר הייתי מאוד ממליצה להתחיל שימוש בסידן האמורפי. אני באופן אישי סבלתי מאוד מכאבי גב ו רגליים והכדור חולל פלאים.

מנהלי פורום כאב