כאבים ברגל ימין השלכה מהגב

דיון מתוך פורום  כאב

10/07/2019 | 00:38 | מאת: קרוליין

העליתי כאן שאלה ולא קבלתי תשובה עליה עדיין אף אחד לא נותן לי תשובות מכול הפורומים שכתבתי עונים לי תשובות מפגרות בלי מענה לשאלה שאני שואלת

11/07/2019 | 12:58 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, כאבי גב עם הקרנה לרגל היא תופעה שכיחה. במידה שתוצאת CT תקינה, כפי שציינת, ואורתופד גם הוא ציין והגיע למסקנה שמדובר בתהליך החלמה, יש צורך במתן זמן כי ריפוי עצב לוקח זמן רב. יש לשקול עם האורתופד האם יש מקום לביצוע MRI. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

11/07/2019 | 13:11 | מאת: קרוליין

עשו לי סי טי לפני שנתיים שהתגלתה הבעיה ועכשיו לפני חודשיים שהיה לי התקף קשה והחלמה לקחה בערך כמעט חודשיים הייתה לי כבר הטבה ברגל הפיזיתרופיסט שלי שמטפל בי כנראה מה שקרה עכשיו זה כנראה תנועה או תנוחה לא נכונה שעשיתי וזה מה שקרה לי הוא הוא אמר כשאת עושה פעולות בבית למשל באמבטיה מתקלחת בעמידה 2 דק' ויוצאת ובנוחיות 3 דק' זה נשמע לך נורמלי הדבר הזה ?

11/07/2019 | 13:11 | מאת: קרוליין

הוא אמר כנראה זה חוליה שזזה בגב

14/07/2019 | 00:15 | מאת: קרוליין

שכחתי לציין שגם קבלתי וטמינים לעצב בריכמין למשך 30 יום והייתה לי הטבה במצב שזה אומר פחתו לי הכאבים עכשיו משלי השבוע יש לי תור לאורטפד ואני לא יודעת מה לעשות מה עושים אני סובלת מהכאבים האלה כבר 4 חודשיים היה לי שיפור אבל כנראה עשיתי לא יודעת כבר מה לכתוב

23/07/2019 | 18:20 | מאת: קרוליין

סליחה שאני שואלת כמה זמן זה יכול לקחת לעצב להחלים ? חודשיים שלושה ?

מנהלי פורום כאב