משחת קטאמין 2% - תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  כאב

24/06/2019 | 15:14 | מאת: אפרת

ד"ר שלום, מזה שבועיים אני מתשמשת במשחת קטאמין 2% מקומית לטיפול בוסטיבוליטיס. במקביל שמתי לב לאחרונה שאני מרגישה תשישות, חוסר אנרגיה וחוסר מוטיבציה - בדומה להאנגאובר - על בסיס יומיומי. לחיפוש באינטרנט נראה שהמינון נמוך מדי לתופעות לוואי אלה - אולי יתכן בכל זאת? אני נמוכה ורזה, שוקלת 46 ק"ג (אוכלת בריא וגם עשיתי בדיקת דם מקיפה לפני כחודש שיצאה תקינה). אינני צורכת כל חומרים אחרים, לא תרופות ואלכוהול. תודה,

27/06/2019 | 13:59 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, לכאורה לא ניתן לשלול שמדובר בתופעה הקשורה לקטמין. אני ממליץ להתייעץ עם הרופא שנתן את ההוראה, לגבי הפסקת הטיפול בקטמין. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב