כאבים קשים ברום הבטן בקיבה בושו שמקרין לגב עליון

דיון מתוך פורום  כאב

18/06/2019 | 18:19 | מאת: אילנה

שלום דר סובלת מכאבים קשים ברום הבטן בושו שמקרין לגב בבטן כאבים של רפלוקס אבל סותריי חומצה לא עוזרים זה פונקציונלי יש לחץ מוגבר לושט העליונה וזה גורם לכאביי תופת יש בעית בליעה אוכל מוצק ונוזל מתקשה בבליעה ואחרי כל אכילה יש כאבים מלאות האם ניתן לעזור ךי מתקשה ללכת לבדיקות מרוב כאב אקמול לא עוזר טראמאדול חונק אותי ואופטלגין גורם לעילפון אופיאטים לא יכולה כי גורם לעצירות ויש לי פיסורה טחורים רקטום שצנח מעי רגיז איזה פתרון יכול להיות? אולי קנאביס רפואי סובלת מאד מהכאבים רזיתי הרבה כי האוכל לא מתעכל בשל הלחץ למעלה בעית שרירים

19/06/2019 | 12:51 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, השאלה היא לא במסגרת הפורום. יש להמשיך טיפול על ידי גסטרואנטרולוג ובמקרה של כאבים עזים, על ידי כירורג. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

23/06/2019 | 08:48 | מאת: סאלי

תודה רבה על תשובתך...רופא כירוג רגיל..?

מנהלי פורום כאב