כאבים בחזה בזמן ריצה

דיון מתוך פורום  כאב

14/04/2019 | 20:39 | מאת: אלון

שלום רב, בן 41. במהלך החודשים האחרונים אני חש בכאבים ותחושות שונות ומשונות המלוות אותי. 1. כאבים במרכז החזה בזמן ריצה. כאילו מקח של מטאטא תקוע לי במרכז החזה. הכאבים מתגברים עם העלאת מהירות הריצה. ביצעתי פעמיים בחודשים האחרונים אקו לב במאמץ. יצא תקין. יש לציין שאני רץ כ 40 ק"מ בשבוע. 2. תחושת נימול באצבעות יד שמאל בזמן ריצה. 3. תחושת זרמים ועקצוצים ביד שמאל בזמן ריצה. 4. תחושת זרמים בעמוד השדרה במנוחה ובריצה. 5. תחושת מתיחה באזור החזה וכאב בגב בזמן התמתחות. אני אובד עצות. אודה לעצתך.

15/04/2019 | 08:28 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, מהתמונה שתיארת אכן מתעורר חשד שמדובר בליקויי אספקת דם לשריר הלב - מצב שאת קיומו קודם כל צריך לשלול. אכן סטרס אקו במאמץ היא בדיקה מהימנה. עדיין אני ממליץ לפנות לקרדיולוג ולשקול ביצוע הדגמה של כלי דם המספקים דם לשריר הלב וכלי דם בחזה. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

15/04/2019 | 09:49 | מאת: אלון

מלבד הכאב בחזה בזמן מאמץ, האם שאר התופעות גם יכולות להצביע על חשד כזה?

מנהלי פורום כאב