דלקת פרקים - עדיין בבדיקות

דיון מתוך פורום  כאב

16/11/2018 | 05:12 | מאת: כואב לי מאד

שלום אני כבר שבועיים עם כאבים חזקים ובלתי נסבלים בכל המפרקים בגוף וגם הייתי מאושפז באיכילוב 4 ימים השבוע. שוחררתי אבל הכאב לא פוסק כמעט לרגע ויש לי תור נוסף אצל הראומטולוג בסוף השבוע הבא. בינתיים רשמו לי נקסין ואני לוקח גם אופטלגין נוזלי ואדוויל אבל נראה שכלום כבר לא משפיע והכאב פשוט לא הולך ליותר משעה בעיקר בערב ובלילה. אני לא ישן כבק שבוע. מותש, מדוכא וחלש מתמיד...האם ישנה תרופת מרשם נוספת שאוכל לבקש עד סוף השבוע הבא שתוכל לסייע לי להתמודד עם הכאב המשתק בברכיים ובמרפקים ובחגורת הכתפיים?

18/11/2018 | 10:15 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, לא ניתן לתת המלצה על גבי האינטרנט, בלי אבחנה, בדיקה רפואית ותוצאות בדיקות עזר. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב