כאבים במפרקים - לא יודע מה לעשות

דיון מתוך פורום  כאב

20/10/2018 | 19:56 | מאת: דניאל

שלום דוקטור, אני נער כבן 20 ובמרבית חיי סבלתי מבעיות בגב (עקמת) ולעיתים רחוקות מעט בעיות ברכיים. בחודשיים האחרוניים החלו לי כאבים במפרקים שונים בחלקי הגוף לדוגמא בפרק כף היד, בכתף במרפק בברכיים וכמובן גם בגב (בגב תמיד היה). בכל פעם זה יכול להיות במקום אחר או בכמה במקביל. בעיקר מרגיש את האי נוחות/ כאב בבוקר / לאחר פעילות כלשהי של המפרק . *חשוב לציין שאני מתאמן בחדר כושר מזה כ-3 שנים לערך אך מרים משקלים קלים ובצורה נכונה . אובד עצות ולא יודע מה לעשות, כמעט ולא יכול לעשות פעילות ספורטיבית אחרי ריצה קצרה מתחילים כאבים (כאבים לא בלתי נסבלים אבל עדיין מפריעים)

04/11/2018 | 15:12 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, במצב כזה יש לעבור סדרת בדיקות. על מנת להחליט עליהן יש צורך בבדיקת רופא. ממליץ לפנות לרופא המשפחה. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב