כאבים במצד ימין של הגוף

דיון מתוך פורום  כאב

22/06/2018 | 09:07 | מאת: רועי

שלום רב, לפני כ5 שנים אמא שלי הרגישה כאבים חזקים בכל צד ימין (כתף, יד, רגל, וכף רגל).לאחר שנה של סבל וללא שינה גילו שיש לה סרטן ריאות. היא עשתה 5 טיפולי כימותרפיה, 30 הקרנות ולאחר מכן עברה ניתוח והורידו לה אונה. נתנו לה מלא כדורים שהיא לוקחת עד היום אך הכאבים נשארו אותם כאבים ומשליכים על צד שמאל. בנוסף יש לה אלרגיות שגורמות לה לפצעים והתעטשות ולא יודעים ממה - היא עושה זריקות אצל אף אוזן גרון הבדיקות שהיא עשתה: צילום ריאות - תקין בספטמבר 2017 בד סיטי- נקי. MRI היא לא מצליחה לעשות כי היא לא יכולה לא לזוז ולא מאשרים לה הרדמה. ביופסיה אצל נוירולוג- מצאו כי יש עצבים דקים לאחרונה היא עשתה 10 טיפולים לידוקאין ומגנזים (או משהו כזה) וזה מקל עליה. כדורים שהיא לוקחת: 10 מ"ג טרג'ין (אמרו לה 20 מ"ג אך היא פוחדת), כדורי אלרג'י לאלרגיה (אחרי זריקה לא לוקחת), אקמול, אלטרולט אף רופא לא יודע להסביר מה יש לה ואנחנו כבר לא יודעים מה לעשות. היא ישנה עם מגבות רטובות על הרגליים ולא יכולה לשבת בנחת יותר מ1-2 דקות. מרגישה שריפה בכפות רגליים והשוק הימני וזה משליך גם על השמאלי. אשמח לעזרה והכוונה מה אפשר לעשות

24/06/2018 | 14:49 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, לצערי, במצב כזה לא ניתן להמליץ על משהו ספציפי ללא בדיקה רפואית ועיון במסמכים רפואיים. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב