כאבים בחזה וגב עליון

דיון מתוך פורום  כאב

21/10/2017 | 20:07 | מאת: יוסי

בן 54 עם כאבים בחזה צד ימין צד שמאל בנוסף כאב שריפה בחלק העליון של הגב .נעשה mri לעמוד שדרה צווארי נמצאו בלטי דיסק במספר גבהים ללא לחץ עצבי וללא היצרות משמעותית . הומלץ על פיזיותרפיה לצוואר כולל מתיחות צוואריות עדינות .... מה דעתך ? התחלתי פיזותרפיה ללא שיפור משמעותי . מה עליי לעשות ...רק פיזותרפיה ?

22/10/2017 | 11:01 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, נוכחות כאבים בחזה דורשת בדיקת רופא ובדיקות עזר כגון, א.ק.ג. ובדיקות דם, כדי לשלול מחלות לב שגורמות לכאבים. לאחר שלילת מחלות אלה וביצוע צילומי רנגן, ניתן להגיע למסקנה שמקור הכאבים בחוליות עמוד השדרה. טיפול לכך באמצעות פיזיותרפיה הוא התחלה טובה, אך יש לקחת בחשבון שכאבים ממקור זה עלולים להימשך חודשים. במידה שהכאב מתגבר או שמופיעים סימנים של חולשת שרירים, יש לחזור לרופא ולהחליט על טיפולים חודרניים יותר. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

22/10/2017 | 12:28 | מאת: יוסי

תודה דר שאלה נוספת האם כירופרקטיקה יכולה לעזור ?

מנהלי פורום כאב