כאבים בישבן אחרי נפילה

דיון מתוך פורום  כאב

08/08/2017 | 15:53 | מאת: יצחק

בתשעה באב התיישבתי על כסא פלסטיק נמוך, או שהוא היה מעט שבור או שהתיישבתי עם תנופה - שניות אחרי שהתיישבתי הכסא נשבר ונפלתי, קיבלתי מכה בחלק העליון של הישבן. עד עכשיו, שבוע אחרי, כשאני מתיישב על ספה וכדומה על אותו מקום, עוד כואב לי. האם זה יכול להראות על בעיה, ואם אפשר לטפל בזה? תודה

09/08/2017 | 10:54 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, במידה שהכאבים מופיעים רק בתנוחת ישיבה ואין החמרה, ניתן להמתין לספיגת שטף הדם. אם ישנה החמרה, הקרנה לרגליים או חולשה ברגליים, יש לפנות לבדיקת רופא. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

29/01/2018 | 07:14 | מאת: איציק

אני סובל ממקרה זהה. מעוניין לדעת אם בסוף הזמן עשה את שלו והכאב אכן חלף?

04/02/2018 | 21:48 | מאת: יצחק

הכאב אכן חלף.

מנהלי פורום כאב