כאבי ברכיים חולה שחמת

דיון מתוך פורום  כאב

30/07/2017 | 15:14 | מאת: שמעון

אמא שלי בת 66 ויש לה כבר כאבים בברכיים כ 5 שנים והרופאים אמרו לה אז שאין ברירה וחייבת לעבור ניתוח להחלפת ברכיים ואז גילו שיש לה שחמת הכבד והפרופסור של הכבד כתב בחוות דעת שמסוכן לעשות את הניתוח שמוערך ב 10% סיכון תמותה והחמרת במצב הכבד.אז ירדו מהרעיון של הניתוח .אבל מה שיש לה כאבים שכבר לא יכולה לעמוד בזה ולהירדם בלילה והכדור היחיד שעזר לה עד היום זה היה וולטרן /בטרן100 מ"ג והרופא הכבד הזהיר אותה שלא לגעת בכדורים האלה כי זה הורס לה עוד יותר את הכבד גם שנתנו לה טרמאדקס במינון 300 גם זה לא עזר לה ד"ר היקר מה אפשר לתת לה שישפיע עליה כמו וולטרן /בטרן ושלא יהרוס לה עוד יותר את הכבד ?

06/08/2017 | 12:24 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, במצב כזה יש להחליט עם הרופא למחלות כבד איזה מן התרופות יפגעו פחות בכבד ולשלב אותן עם טרמדקס. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב