כאבי גב תחתון ובטן תחתונה

דיון מתוך פורום  כאב

24/05/2017 | 23:10 | מאת: פרטי

יש לי כבר שבועיים כאבי בטן תחתונה וגב תחתון. זה כואב מאוד כמו צירים ואני לא בהריון. כל הבדיקות שכוללות שתן ודם, שלילת בעיה גניקולוגית, אפילו קולונוסקופיה יצאה תקינה,כירורג אמר שהכל תקין. כל הבדיקות האלה יצאו תקינות. אני פשוט לא יכולה לתפקד. מה יכולה להיות הבעיה? למי לפנות? האם אני בהריון ולא יודעת? עשיתי בדיקה ביתית לפני יומיים וגם בדיקת אולטרסאונד אצל גניקולוג גם לפני יומיים לא הראתה הריון. כדאי לעשות בדיקת דם להריון? הייתי אצל כל רופא אפשרי. האם זה יכול לנבוע מלחץ נפשי?

25/05/2017 | 19:17 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, לפי התיאור שלך לא מדובר בכאב כרוני שמהווה מחלה בפני עצמו. יש צורך לאבחן סיבת הכאב. אני ממליץ על מעקב על ידי רופא משפחה, שלאחר בדיקה גופנית ועיון במסמכים רפואיים, יוכל להמליץ על הטיפול ועל ביצוע בדיקות נוספות במידת הצורך. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

09/02/2019 | 08:05 | מאת: מרים דביר

תנסי להגיע לשערי צדק בי"ם, לרופא בשם דר. ליסי. התורים מאד קשים להשגה, יש שר"פ. אותי הוא הציל מזה....הוא חושב מחוץ לקופסה....בהצלחה.

מנהלי פורום כאב