כאבים ברגל- נורופתיה סוכרתית

דיון מתוך פורום  כאב

06/04/2017 | 12:32 | מאת: ניבר

שלום, אבי סובל מסכרת עם סיבוכים. מזה כחמש שנים עם נוירופתיה סוכרתית. יש לו כיבים בכף הרגל שלא נרפאים. כתוצאה מהמצב יש לו כאבים איומים ברגל וגם בכף הרגל עד כדי כך שאינו יכול להירדם בלילה. הוא ניסה מספר סוגים של נוגדי כאבים (טרמדקס, פרקוסט, טרגין) אך ללא הועיל. לאיזה מומחה עליי לפנות כדי להקל על הכאבים שלו? ראומטולוג? נוירולוג? תודה, ניבר

13/04/2017 | 14:08 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, ניתן לפנות לרופא סוכרת או לרופא כף רגל או לנוירולוג או למומחה לכאב. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב