כאב מוזר בעור שחוזר על עצמו ללא רקע

דיון מתוך פורום  כאב

05/01/2017 | 13:02 | מאת: ארז

שלום, אני בן 41 בריא בדרך כלל, ללא מחלות רקע. בשנה האחרונה התחילה תופעה מוזרה של כאבים בעור כמעט בכל הגוף, לפעמים הכאב מופיע לכמה ימים ואז נעלם ואז חוזר שוב אחרי הפסקה ארוכה אבל לאחרונה זה קורה לעתים יותר ויותר תכופות. בדיקות הדם תקינות. הכאב הוא מוזר ולפעמים מרגיש כמו אי נוחות, אבל לפעמים הוא חזק יותר ואז יש לי תחושה כללית של חולי ועייפות, בלי חום. לפעמים יכול להיות יום שכואב במיוחד ואז למחרת הכל נעלם בבוקר כלא היה. הכאב גורם לי להרגיש חוסר ריכוז ועייפות, תחושת מסכנות כללית ואקמול למשל לא עוזר. בימים כאלה אני מתפקד חלקית בלבד כאילו שאני עומד להיות חולה, רק שבפועל או שהמצב נשאר אותו דבר כמה ימים או שפתאום משתפר ואז האופטימיות חוזרת. לפעמים יש לי תחושה כאילו הכאב הוא מתחת לעור בכל הגוף. כדי להמחיש את החומרה, בשבועיים האחרונים זה קרה לי 4 פעמים, כל פעם נמשכה יבין יום אחד לשלושה ימים. כל פעם כשזה חוזר אני מרגיש ייאוש- רופא משפחה בדק ואמר שאין לי כלום, אבל אני מרגיש שאיכות החיים שלי הולכת ומידרדרת וחושש שיש לי משהו שדורש טיפול, וגרוע יותר- שיש משהו שלא ניתן לזיהוי ואי אפשר לטפל בו. אשמח לקבל ייעוץ לאן לפנות וגם אם יש אנשים שחוו תופעות דומות...

25/01/2017 | 14:26 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, ממליץ לפנות למרפאת כאב. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

06/06/2017 | 04:22 | מאת: חוה אלוש

כדאי שתיבדוק כיוונים אחרים אולי אתה סובל מדלקתיות בגוף(סוכר זה אחד הגורמים) או מאומגה 3 מחומצנת אם יש לך חוסר באומגה, ועוד....אם יש לך פיסבוק כנס לקבוצה לחיות ללא תרופות שם יוכלו להפנות אותך למטפלים המתאימים בתחום ה(פ)ונקציונלי-אלטרנטיבה מדוייקת בהבחנות. או למטפלים אם איבחון גלובל דיאגנוסטיק. הצלחה

מנהלי פורום כאב